behlül montu




yapılan bir araştırmaya göre bir erkek 13 yaşında gelişiminin %87,5'ini tamamlıyor (küsuratlı sayı verelim ki attığımız anlaşılmasın). kadınlar ise bu yaşta gelişimlerinin %96,5'ini tamamlamış oluyor. yani bu ne demek, 13-15 yaşlarında bir erkek neyse sonrasında da ondan daha fazlasını beklemek hayalperestlik olucak.. atalarımız boşuna insan 7'sinde neyse, 77'sinde de odur
dememiş. İnsanları farklılaştırmaya çalışmanın, onlardan değişeceklerini beklemenin pek manası yok..

ingilizlerin yaptığı bir araştırmaya göre, 13 yaşındaki kızlar, bir konuya maksimum 15 dakika konsantre olabiliyorlar. Erkekler içinse, konsantre kalma süresi ciddi bir problem: 5 dakika
o yüzden dır dır etmektense kısaca konuyu özetleyip sonuca gelmek lazım :)

almanların yaptığı bir başka araştırmaya göre de erkekler yılda 116 kez cinsel ilişkiye giriyor, kadınlarsa 108 kez. Geri kalan 8 ilişkinin kimler arasında gerçekleştiği muamma: aslında 4 ilişki de olabilir, erkekler arasında.. ya da 8 ilişki de olabilir 1 çoban ve 8 koyunuyla..

alman doktor Kurt Freund'ün yaptığı bir araştırmaya göre de, erkeklere bir kadının direncini nasıl kırarsınız diye sormuş. cevap: "birkaç bardak içiririm" olmuş. kadınların aynı soruya cevabıysa, "kıskandırırım" şeklindeymiş.

bu kıskançlık ilginç bir duygu aslında.. yani olmayacak şeyi oldurtuyor..
ey kadınlar:
* senin etrafında dolanan birisi var ama aksiyona mı geçmiyor? başkalarıyla kıskandırdığın gece sana açılmazsa namerdim :)
* uzun zamandır birliktesiniz ve sevgilin artık sana eskisi gibi tutkulu mu davranmıyor? kıskandırdığın, başkalarının ilgisini senin üzerinde hissettirdiğin an yanı başında bitecektir..
* git gelli, oldu olmadı tadında adı konmamış bir flört/ilişki başlangıcı mı yaşıyorsunuz? başka birinin sizi yemeğe çağırdığını söyleyin, kıskanan erkek "sen benimsin!" diyip yumruğunu masaya vuracaktır.

ve ey erkekler:
bir bardak içkiyle her şeyi elde edebileceğinizi zannediyorsunuz.. çok büyük yanılgılar içindesiniz, o bir kaç bardak içkiyle size bişi olmasın, ona dikkat edin!













ps: ünlenen Bihter çizmesi gibi acaba erkekler de Behlül montu giyip dolaşırlar mı?



Hiç yorum yok: